Georgina Carreras anuncia la seva retirada del futbol professional

21 abr 2022

L’Ajuntament felicita a la futbolista begurenca per la seva trajectòria brillant i li desitja el millor per a la seva nova vida fora del futbol.

Aquesta setmana Georgina Carreras ha anunciat de forma oficial que al termini de l’actual temporada posarà punt final a la seva etapa com a jugadora professional de futbol.

Per tot plegat, l’Ajuntament de Begur -a través de la Regidoria d’Esports– vol felicitar a la futbolista begurenca per la seva trajectòria brillant en el món de l’esport i desitjar-li el millor per a la seva nova vida fora del futbol.

Georgina Carreras -nascuda l’any 1989- milita actualment a les files del PSV Eindhoven, a la primera divisió dels Països Baixos.

Va començar a jugar a futbol a Begur i després va fitxar pel Girona FC. Als 15 anys fitxa per l’Espanyol, amb qui aconsegueix debutar a primera divisió. Després torna a l’Estartit, fins que als 19 anys fitxa per l’Atlético de Madrid. Torna a l’Estartit i, després al Sant Gabriel, on seria capitana. Al 2013 fitxa pel València CF, equip que abandona el 2020 per fitxar pel PSV Eindhoven, club amb el qual ha decidit posar fi a la seva carrera esportiva.


Categories: Esports