Georgina “Gio” Carreras Caner rep l’homenatge i l’escalf del poble de Begur

01 jul 2022

L’exfutbolista begurenca, que ha anunciat aquesta temporada la seva retirada, ha estat homenatjada per l’Ajuntament, amics i familiars en un acte molt emotiu.

La Sala d’Actes de l’Ajuntament de Begur ha acollit aquest divendres 1 de juliol al migdia un acte d’homenatge a l’esportista begurenca Georgina “Gio” Carreras Caner organitzat per la Regidoria d’Esports.

La trobada tenia com a objectiu reconèixer públicament la trajectòria esportiva de “Gio” Carreras, que aquesta temporada ha anunciat la seva retirada del futbol professional d’elit, on ha estat competint de forma molt exitosa en diferents clubs esportius nacionals i estrangers.

Durant l’acte, “Gio” Carreras ha rebut l’escalf i l’admiració d’amics i familiars i l’acompanyament del consistori, que ha entregat un regal institucional a l’esportista begurenca, qui finalment també ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

A la sessió hi han estat presents l’alcaldessa de Begur, Maite Selva; el regidor d’Esports, Jordi Carreras; regidors i regidores del consistori; Jordi Colomí, ex directiu de l‘UE L’Estartit i alcalde de Torroella de Montgrí; i Jordi Bonet, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat de Girona.

Jordi Carreras explica que “les futures generacions de futbolistes tenen en la ‘Gio’ un exemple i una referència en la que emmirallar-se. Al llarg de tota la seva trajectòria ha demostrat que és una esportista apassionada, talentosa i treballadora. Enguany posa fi a la seva carrera com a futbolista d’elit, però el llegat que ens deixa és un veritable tresor ple de valors que transmetrem a tots els joves esportistes del nostre poble”.

Georgina “Gio” Carreras Caner

Georgina Carreras -nascuda l’any 1989- ha militat aquesta darrera temporada a les files del PSV Eindhoven, amb qui es va proclamar campiona de la copa dels Països Baixos.

Va començar a jugar a futbol a Begur als voltants del 1996 fins a la categoria infantil i després va fitxar pel Girona FC. Als 15 anys fitxa per l’Espanyol, amb qui aconsegueix debutar a Primera Divisió. Després fitxa per l’Estartit, fins que als 19 anys fitxa per l’Atlético de Madrid. Torna a l’Estartit i, després al Sant Gabriel . Al 2013 fitxa pel València CF, equip que ha estat mes temporades, 7 en total, fou capitana i l’abandona el 2020 per fitxar pel PSV Eindhoven, club amb el qual ha decidit posar fi a la seva carrera esportiva.


Categories: Esports