Gran acollida del 6è Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava

05 oct 2020

Durant els primers dies del certamen, els veïns del municipi i visitants d’arreu del territori han gaudit de les diferents projeccions amb estrictes mesures de seguretat.

El primer cap de setmana de la sisena edició del Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava ha estat un èxit. “Aquests primers dies, ja hem gaudit de grans moments. La sessió inaugural va comptar amb la presència d’importants personalitats com els intèrprets Francesc Orella i Macarena Gómez i el fantàstic concert de piano de Jaume Marqués a la Plaça de la Vila va acompanyar la projecció d’alguns clàssics del cinema”, explica Clara Dato, directora creativa del projecte. També, les projeccions fetes al Cinema Casino van tenir una gran acollida per part del públic i la sessió de trekking del dissabte va comptar amb participants de totes les edats que van gaudir d’un bonic recorregut per alguns dels indrets de pel·lícula del municipi.

A causa de la situació sanitària, el festival ha adoptat estrictes mesures de prevenció per garantir la seguretat i el benestar del públic. “En tot moment, les projeccions i activitats van transcórrer sense incidents i el públic va viure uns primers dies del certamen amb la mateixa passió i il·lusió d’edicions anteriors”, comenta Dato. Únicament, hi va haver petites complicacions amb la venda de les entrades, ja que alguns veïns i veïnes es van apropar a l’Oficina de Turisme per a adquirir-les i no va ser possible, ja que, per la Covid-19, la venda d’entrades és exclusivament en línia.

Fins al pròxim dilluns 12 d’octubre, interessants llargmetratges i curtmetratges d’arreu del món continuaran omplint de cultura el municipi. També, les activitats complementàries com una nova sessió de trekking o les dues exposicions del festival, tant el tribut a l’actriu Rosa Maria Sardà com l’exposició ‘Celluloid People’ de Josep Maria Palou, seguiran encomanant la passió pel cinema.

Compra d’entrades i més informació al web oficial del festival.