Gran demostració del Club Arquers Esclanyà al Campionat de Catalunya de tir amb arc a l’aire lliure

28 jul 2022

L’Ajuntament felicita l’entitat i als seus esportistes pels grans resultats obtinguts durant la competició.

Els dies 23 i 24 de juliol el fossat de Santa Eulàlia, al Castell de Montjuïc, va acollir la 72a edició del Campionat de Catalunya de tir amb arc a l’aire lliure. I un dels grans protagonistes de la competició va ser el Club Arquers Esclanyà, que va portar a la prova a diferents arquers i arqueres que van quallar una esplèndida actuació individual i col·lectiva.

En categoria infantil recorbat home, Tomàs Fernàndez va quedar en quarta posició amb 529 punts; metre que Ainara Castillo, en categoria recorbat dona, va assolir la quarta plaça amb 441 punts.

En la categoria cadet recorbat home hi van participar Joel Ventura, Pau Barreda i Oriol Salvadó; i en la classificació final, després d’una emocionant eliminatòria, Joel Ventura va pujar al pòdium amb la medalla de plata. En la classificació per punts, Joel Ventura es va posicionar en tercer lloc amb 510 punts; Oriol Salvador va ser quart amb 512 punts; i Pau Barreda va fer una marca de 427 punts.

Mentrestant, en la categoria femenina cadet d’arc recorbat hi van participar Cloe Carbó i Laia Fernàndez. Cloe Carbó va assolir 356 punts i Laia Fernàndez 377.

Finalment, Pol Viñas, en la categoria sub-21, va obtenir la medalla de bronze amb 456 punts. I en la categoria Plus 50 home d’arc nu Francisco Garcia es va posicionar en el setè lloc amb 451 punts.


Categories: Esports