Gran Fondo Race: la Cursa del Pa arriba a Begur

06 feb 2024

Curs adel pa Gran Fondo

La segona etapa d’aquesta prova ciclista recorrerà Esclanyà aquest diumenge.

Aquest diumenge, 11 de febrer, els entusiastes i les entusiastes del ciclisme es reuneixen a Palafrugell per participar en la Gran Fondo Race, també coneguda com la Cursa del Pa. La prova, que consta de diferents proves, recorrerà Esclanyà en la seva segona etapa. 

El punt de sortida és el complex de ciclisme i salut Gran Fondo, a Palafrugell, a les 8:45. El circuit, de 100 quilòmetres, recorrerà Esclanyà, Regencós, Torrent i Llofriu, per tornar a Gran Fondo. La competició està oberta a diverses categories de ciclistes, des de Juniors fins a Màsters, tant homes com dones. Cal inscriure’s en aquest enllaç. 

Amb la seva combinació única d’esport i natura, la Gran Fondo Race és ser una oportunitat única per als i les amants del ciclisme de tots els nivells. La prova ocasionarà restriccions en la circulació del trànsit en alguns punts del municipi. Es recorda als conductors i conductores que cal seguir les indicacions dels agents de trànsit i les senyalitzacions per garantir la seguretat de tots els participants i el públic en general.


Categories: Esports