Gran paper del Club Arquers Esclanyà als campionats de Catalunya i Espanya

04 ago 2021

L’Ajuntament felicita a l’entitat i als seus esportistes pels èxits obtinguts.

Durant el mes de juliol els arquers i arqueres del Club Arquers Esclanyà han participat en dues importants competicions a nivell estatal: el Campionat de Catalunya de tir amb arc d’aire lliure i el Campionat d’Espanya d’aire lliure de la divisió d’arc recorbat, assolint uns grans resultats individuals i col·lectius que consoliden a l’entitat com un dels clubs referents al territori.

Campionat de Catalunya

Els arquers i arqueres del Club Arquers Esclanyà i de l’Escola de Tir amb Arc del Baix Empordà van prendre part el 17 i 18 de juliol a Cerdanyola en el Campionat de Catalunya de tir amb arc d’aire lliure. Durant la competició l’entitat esclanyenca va assolir fins a sis medalles.

En la divisió d’arcs olímpics/recorbats els integrants de l’Escola de Tir amb Arc del Baix Empordà van assolir els següents resultats:

. Cloe Carbó: segona de la categoria infantil femení (distància 40 m) en Lliga Catalana i quarta del campionat.

. Pau Barreda: tercer de la Lliga Catalana i quart en el Campionat de Catalunya.

. Joel Ventura: quart de la Lliga Catalana i tercer del Campionat de Catalunya de la categoria infantil masculí (distància 40 m).

. Laia Fernàndez: cinquena de la Lliga Catalana i sisena del Campionat de Catalunya de la categoria cadet femení (distància 60 m).

. Oriol Salvadó: sisè de la Lliga Catalana i cinquè del Campionat de Catalunya de la categoria cadet masculí (distància 60 m).

. Mar Pi: tercera de la Lliga Catalana i primera del Campionat de Catalunya de la categoria junior femení (distància 70m).

. Dani Arza: vuitè de la Lliga Catalana i cinquè del Campionat de Catalunya.

. Raül Hernández: desè de la Lliga Catalana de la categoria sènior masculí (distància 70m).

Mentrestant, en la divisió d’arc nu, Francisco García va quedar tercer de la Lliga Catalana i quart del Campionat de Catalunya en la categoria veterà masculí (distància 50 m).

Campionat d’Espanya

Del 23 al 25 de juliol els arquers i arqueres del Club Arquers Esclanyà van participat en el Campionat d’Espanya d’aire lliure de la divisió d’arc recorbat (olímpic), on es van batre amb els millors arquers de tot l’Estat espanyol.

Els resultats van ser els següents en la categoria de menors de 14 anys:

. Cloe Carbó: posició 14. Escollida per la Federació Catalana per a representar a la comunitat autònoma catalana per equips, on va quedar en sisena plaça.

. Joel Ventura: posició 20

. Pau Barreda: posició 21.

En la categoria júnior, Mar Pi, va aconseguir la 18a posició en la categoria absolut (diana a 70 m) de la divisió d’arc recorbat (olímpic). I formant part de l’equip català femení, juntament amb Elia Canales i Lucia Ramos, va aconseguir la medalla de bronze. Finalment, també va acabar setena en la seva categoria.


Categories: Esports