Gresca i xerinola a la Festa Major de Santa Reparada

12 set 2023

Del 15 al 17 de setembre s’organitzaran prop d’una quinzena de propostes lúdiques i culturals per a tots els públics; entre elles, una gran arrossada popular.

Begur ja ho té tot a punt per a una nova edició de la Festa Major de Santa Reparada, una festivitat impulsada per la Regidoria de Festes l’Ajuntament de Begur -amb el suport i la col·laboració del teixit associatiu local- amb propostes per a tots els públics per acomiadar l’estiu i donar la benvinguda a la tardor. Enguany, la celebració popular es farà els dies 15, 16 i 17 de setembre.

L’activitat festiva començarà el dissabte 16 de setembre amb propostes com una trobada de puntaires, una xocolatada popular, l’actuació dels germans “Inconfundibles” amb el seu espectacle de circ “Diabolo Classic Metal”, la representació de l’obra de teatre “Com viure a pagès no hi ha res” a càrrec del Grup de Teatre Mutis, una audició de sardanes amb la Cobla Baix Empordà i una Nit Jove amb els discjòqueis Marc Dunjó i Ivanote.

I ja l’endemà, diumenge 17 de setembre, serà el torn per a l’ofici solemne cantat per Neus Mar, una plantada de gegants, capgrossos i bestiola, una cercavila amb els Geganters de Blanes, els Capgrossos de Begur, el Grup de Percussió i Gralla Bakanards de Begur i Las Cubanitas, una arrossada popular, el concert “tardeo” amb l’actuació del grup musical Caipirinhas Rumberus i la representació de l’obra de teatre “Com viure a pagès no hi ha res” a càrrec del Grup de Teatre Mutis. Pel que fa a l’arrossada popular del diumenge 17 de setembre, aquesta tindrà lloc al parc de l’Arbreda a les 14.30 h. Els tiquets tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir a l’Oficina de Turisme.

Finalment, del 15 al 17 de setembre al parc de l’Arbreda també hi haurà habilitada una fira d’atraccions.


Categories: Festes