Històric ascens del CF Begur a Segona Catalana

28 mai 2020

L’Ajuntament felicita els jugadors, el cos tècnic i el club per aquest treballat èxit esportiu.

Després que la Federació Catalana de Futbol (FCF) acordés la resolució de les competicions territorials del futbol sense descensos i amb l’aplicació del nombre d’ascensos marcats pel pla de competicions, el Club Futbol Begur posa punt final a una excel·lent temporada amb un merescut ascens a Segona Catalana per primera vegada en la seva història.

El regidor d’Esports, Jordi Carreras, posa en valor “els mèrits esportius de l’entitat begurenca, que enguany ha quallat una magnífica temporada”. I afegeix que “cal felicitar i agrair la feina de tots i totes: és meravellós veure com jugadors, cos tècnic, club i afició han anat de la mà per aconseguir aquesta fita històrica”.

La decisió de la FCF, adoptada aquest dimecres 27 de maig, dona validesa a les classificacions en el moment en què es va produir l’aturada de les competicions per evitar la propagació de la Covid-19. D’aquesta manera, el segon lloc del conjunt begurenc en la classificació del grup 15 de Tercera Catalana dona a l’equip un bitllet directe a la nova categoria.

L’Ajuntament reitera les seves felicitacions al CF Begur i a tots els jugadors i cos tècnic per aquest treballat ascens i per haver completat amb èxit una temporada rodona a nivell esportiu. A tots ells, així com als jugadors del futbol formatiu, els desitja sort i encerts al llarg de la propera temporada.

 

 

 


Categories: Esports