Inauguració de l’exposició ‘Art de Bosc’ a l’Espai Mas d’en Pinc

11 mar 2024

Per assistir-hi cal enviar un correu electrònic a mediambient@begur.cat. Les places són limitades.

Aquest divendres, 15 de març, a les 18 h, tindrà lloc a l’Espai Mas d’en Pinc la inauguració de l’exposició ‘Art de Bosc’ a càrrec del Dr. Martí Boada, seguida per la conferència titulada “Boscos del segle XXI, on som cap on anem?”

Art de Bosc’ és una exposició que fusiona la ciència i l’art a través de la mirada singular del Dr. Martí Boada. Les peces exhibides, confeccionades amb fragments d’arbres i fusta recollits al llarg dels anys, ofereixen una reflexió inicial o apunt científic com a punt de partida en la seva transformació artística.

Boada, reconegut com una de les veus més influents en l’àmbit ambiental a Catalunya, és comunicador ambiental i un gran coneixedor dels boscos. Doctor en Ciències Ambientals i Geògraf, la seva passió per la natura i el medi ambient es reflecteix en la seva obra, que uneix coneixement científic i expressió artística.

Per assistir a la conferència és necessari confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a mediambient@begur.cat, indicant nom, cognom i telèfon, ja que les places són limitades.

L’exposició ‘Art de Bosc’ estarà oberta al públic a l’Espai Mas d’en Pinc, l’espai dedicat a l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur, fins al 15 d’abril, amb horari de visita de dilluns a divendres de 9 a 14 h.


Categories: Medi Ambient