Inscripcions obertes per a les activitats dirigides d’esports 2023-24

25 set 2023

Una de les principals novetats és que els pagaments es faran a través de l’APP Begur al dia a l’apartat Tiquets. 

L’Ajuntament de Begur us convida a participar en les activitats dirigides que es realitzaran a partir d’octubre de 2023 fins a juny de 2024 al Pavelló municipal de Begur. Aquesta temporada portem algunes novetats per fer l’experiència més accessible i còmoda per a tots.

Programa d’Activitats Dirigides

A continuació, us presentem el programa d’activitats per a la temporada 2023-24:

Bici Indoor

Un exercici físic col·lectiu que es realitza sobre una bicicleta estàtica al ritme de la música. És una activitat cardiovascular d’alta intensitat que es pot adaptar a tots els nivells de condició física.

Dies: dilluns, dimecres i divendres.

Horari: 8:00h – 9:00h.

Ioga

Una pràctica d’origen asiàtic basada en el control de la respiració coordinada amb moviments i postures per aconseguir nivells alts de consciència corporal i control mental i físic.

Dies: dimarts i dijous.

Horari: 8:00h-9:00h.

Cardio i Tonificació

Una activitat física que combina exercicis, estiraments, mobilitat articular, circuits, treball de força, ball i molt més, sempre amb un acompanyament musical.

Dies: dilluns, dimecres i divendres

Horari: 9:00h – 10:00h.

 

Inscripcions en línia, i tiquets a través de l’APP Begur al dia

Les inscripcions per a totes les activitats dirigides es poden fer en línia. També podeu omplir un full d’inscripció i lliurar-lo al pavelló.

Aquest any, tant els tiquets individuals com les quotes mensuals i anuals es podran adquirir a través de l’APP Begur al dia, a l’apartat de Tiquets. Aquest servei està disponible des d’avui, dilluns 25 de setembre, proporcionant-vos una forma més fàcil de gestionar les vostres inscripcions i pagaments.

 

Preus

Aquests són els preus per a les activitats dirigides d’aquesta temporada:

Una sessió: 3€ (amb tiquet)

Quota mensual: 25€/mes

Quota anual: 225€/temporada

Matrícula inicial: 20€

 

Contacteu amb l’Ajuntament

Per a més informació o per a realitzar les vostres inscripcions, podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur a través del correu electrònic esports@begur.cat o trucant al telèfon 683 193 855 (contacte: Eduard).

Aquesta temporada d’Activitats Dirigides es presenta com una oportunitat per a mantenir-vos actius i saludables. Us esperem a totes i a tots!


Categories: Esports