Inscriu-te a la Marxa Puja i Baixa més solidaria

03 des 2020

El 19 i 20 de desembre el Club Excursionista Els Perduts de Begur organitza una marxa de 14 quilòmetres i una caminada de 8 km per a recaptar fons per a La Marató de TV3.

Després que el passat mes de juny la pandèmia de Covid-19 obligués a ajornar-ne l’onzena edició, aquest mes de desembre torna la tradicional Marxa Puja i Baixa impulsada pel Club Excursionista Els Perduts de Begur; una de les cites lúdiques i esportives de referència al municipi.

Enguany, l’onzena edició d’aquesta marxa popular estrenarà calendari -habitualment es duu a terme durant els mesos d’estiu- i format; i és que el fet que es dugui a terme els dies 19 i 20 de desembre permetrà que l’activitat s’inscrigui dins del programa de propostes de La Marató de TV3. Per tot plegat, l’import de les inscripcions (10€ per persona) anirà destinat íntegrament a la recerca i a la investigació mèdica de la Covid-19; mentre que el Club Excursionista Els Perduts de Begur també farà una donació econòmica al projecte.

L’organització ha previst dos recorreguts diferents adaptats als interessos dels participants: una marxa popular de 14 quilòmetres i una caminada popular de 8 quilòmetres. I per a participar-hi cal inscriure’s prèviament, abans del 17 de desembre, a través del web www.perdutsbegur.cat; on també podreu consultar tota la normativa i els detalls d’aquest esdeveniment.

En aquest sentit, a causa de les restriccions i mesures de seguretat, cal destacar que només es podran inscriure persones que visquin a la comarca del Baix Empordà, donat que aquesta serà la limitació de mobilitat dels caps de setmana en aquell moment. Si finalment només fos la gent de Begur i Esclanyà qui pogués realitzar la prova perquè no s’avancés en la desescalada, l’organització tornaria els diners a tots aquells inscrits que no hi poguessin participar i ho demanessin.


Categories: Esports