IV Lectura pública compartida de Sant Jordi, demà a Begur

22 abr 2019

Per quart any consecutiu, Begur acull la lectura pública compartida de fragments literaris dins de la celebració de la Diada de Sant Jordi, que tindrà demà dimarts. La lectura, que organitza l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Begur-Esclanyà, es farà a la plaça de la Vila, no pas a les escales de l’església parroquial, com fins ara, a partir de les 12 del migdia i durarà un parell d’hores. Abans, però, els alumnes de l’escola Doctor Arruga realitzaran, a les 10,30 hores, una cercavila pels carrers més cèntrics, acabant mitja hora més tard a la plaça Forgas on recitaran poemes i una cantada col·lectiva de la cançó Els personatges. Durant tot el dia,  hi haurà parades de roses i llibres pel centre del poble. La Diada es clourà a les 18,30 hores amb una audició de sardanes amb la cobla Baix Empordà a la plaça de la Vila.

D’altra banda, la llar d’infant Ses Falugues de Begur, que depèn de l’Ajuntament, organitza dimecres al mateix centre educatiu, a les 15,30 hores, una nova sessió del projecte anomenat “Trobem-nos a Ses Falugues”, que estarà dedicat a Sant Jordi. “Trobem-nos a Ses Falugues” és un projecte que es porta a terme des de fa 4 cursos a través del qual obren la llar d’infants una tarda a famílies que tinguin infants entre 0 i 3 anys. Poden venir totes les famílies que ho desitgin, tant si tenen inscrits els seus fills/es a la llar d’infants com no, tant si són del poble com no; ara bé, tots els infants que vinguin han d’estar acompanyats per una persona adulta de confiança.

A més, dissabte, a les 11 hores, al Casino Cultural, hi haurà la gala de lliurament dels premis literaris dels concursos de la Biblioteca i del concurs de cartells per la XVI edició de la Fira d’Indians, que es fa al setembre.

Dissabte passat, a més, l’Associació 40’s Begur va tornar a organitzar una nova edició de la jornada “Som com nens”, amb múltiples activitats per als infants. Les activitats es van fer a diversos espais de la població.