Tot a punt pel repartiment dels lots de Nadal d’aquest 2021

01 des 2021

Un any més l’Ajuntament torna a obsequiar les persones jubilades i pensionistes de Begur i Esclanyà amb un lot de productes nadalencs.

L’Ajuntament informa que durant el mes de desembre totes les persones jubilades o pensionistes empadronades a Begur i Esclanyà podran passar a buscar, gratuïtament, els seus lots de Nadal.

En el cas dels veïns i veïnes de Begur la recollida es durà a terme els dies 15, 16 i 17 de desembre, de 09 a 14 h, al Casal de la Gent Gran. Mentrestant, en el cas dels veïns i veïnes d’Esclanyà, els lots es podran recollir el 18 de desembre, de 10 a 13 h, al Local Polivalent d’Esclanyà.

Les persones que els hi correspongui el lot però que tinguin dificultats per recollir-lo presencialment, poden comunicar-ho donant el nom i cognoms i telèfon de contacte a l’Àrea d’Alcaldia (972 624 020 o alcaldia@begur.cat) -i en el cas d’Esclanyà a la responsable del Polivalent, Mari Martin, al 680 115 274- abans del 17 de desembre. En aquest sentit, no es podran donar els lots de Nadal fora d’aquestes dates a no ser que es comuniqui prèviament a l’Ajuntament.


Categories: Ajuntament