Ja tenim guanyadors del Concurs de Pessebres Begur-Esclanyà i el Concurs de Postals de Nadal d’aquest 2021!

18 des 2021

L’Ajuntament felicita tot l’alumnat de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell per la seva participació en ambdós certàmens i per l’originalitat i el talent que han demostrat en totes les seves creacions.

Els pessebres i les postals són dos dels elements decoratius indispensables durant les festes nadalenques arreu del país. I com a tal, des de fa anys són dos dels grans protagonistes de la celebració del Nadal als centres educatius de Begur i Esclanyà a través de la convocatòria del Concurs de Pessebres i el Concurs de Postals de Nadal.

Enguany ambdós certàmens convocats per l’Ajuntament de Begur han arribat a la seva 30a i 13a edició –respectivament-, i ho han fet amb un nou èxit de participació. Gemma Coll, regidora de Cultura, i l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, van ser les dues representants del consistori encarregades d’entregar els premis als guanyadors del Concurs de Pessebres Begur-Esclanyà i el Concurs de Postals de Nadal en un acte celebrat divendres 17 de desembre a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles.

Concurs de Pessebres Begur-Esclanyà

Enguany el certamen ha repartit un total de tres guardons a cada categoria: premi al pessebre més original, al més perfeccionista i al més tradicional. Al concurs hi han pres part alumnes de l’Escola Doctor Arruga i de l’Escola Olivar Vell i el veredicte ha estat el següent:

En la categoria d’infants entre els 6 i 8 anys els alumnes premiats han estat:

. Premi original: Àlex Bocanegra, Josep Costa i Pau Sagué

. Premi perfeccionista: Valentín Morató i Marc Cufinyà

En la categoria d’infants entre els 9 i 12 anys els alumnes premiats han estat:

. Premi tradicional: Angelina Villazón

. Premi original: Lucía Bocanegra, May Font i Alba Morillas

. Premi perfeccionista: Afra Martí, Laia Bel i Clara Geli

I en la categoria combinada per edats els alumnes premiats han estat:

. Premi original: Maria Martín, Lola Celis, Maia Eirinha i Candela Koudijs

Concurs de Postals de Nadal

En el cas del Concurs de Postals de Nadal, els premis han estat per a Ona Capella (alumna de 3r de primària de l’Escola Doctor Arruga) i Clara Geli (alumna de 4t de Primària de l’Escola Olivar Vell).