Jaume Guardiola envia des del Debat d’Economia de Begur un missatge d’optimisme sobre la sortida de la crisi

16 feb 2023

Un vuitantena de representants del teixit empresarial begurenc i del territori, en un èxit de convocatòria, es van donar cita dijous 16 de febrer en la nova edició del Debat d’Economia a Begur, que va tenir com a ponent principal el president del Cercle d’Economia.

El Parador d’Aiguablava va acollir dijous 16 de febrer una nova edició -la quinzena- del Debat d’Economia de Begur impulsat de forma conjunta per l’Ajuntament de Begur i la Cambra de Comerç de Palamós -i patrocinat per la Diputació de Girona, Sarfa, Banc Sabadell i Aigües de Catalunya-; una trobada empresarial que té com a objectius analitzar i intercanviar impressions sobre la situació econòmica actual i valorar quina és la millor manera de preparar les empreses per a fer front al futur.

Enguany, la trobada va comptar amb l’assistència d’una vuitantena de representants del teixit empresarial begurenc i del territori en el que ha estat tot un èxit organitzatiu i de convocatòria per a un esdeveniment que any rere any es consolida com una plataforma de primer nivell per a l’apoderament i la millora de la competitivitat i el posicionament de les empreses.

A la sessió, hi van intervenir l’alcaldessa de Begur, Maite Selva; Pol Fages, president de la Cambra de Comerç de Palamós; i el president del Cercle d’Economia Jaume Guardiola, que ha estat el ponent convidat aquest 2023.

Jaume Guardiola, que va impartir la ponència “Una visió de l’actualitat des del Cercle d’Economia” va poder respondre les preguntes, consultes i suggeriments dels assistents; i va destacar en la seva intervenció que la crisi, la inflació i l’augment del tipus d’interès que afecta actualment l’economia global està a punt de tocar sostre, i que de cara als propers mesos -previsiblement, durant la tardor-, ja s’espera un escenari econòmic més positiu i més favorable.

Maite Selva assegura que des del primer dia hem anat de la mà amb la Cambra de Comerç de Palamós per a fer realitat aquesta iniciativa que edició rere edició ens ha demostrat la seva rellevància. És un honor i un privilegi poder seguir col·laborant, conscients de l’enorme potencial i utilitat que té un esdeveniment com aquest i de la importància de seguir dotant el teixit empresarial d’eines i recursos de primer nivell com aquest debat  que ajudin a enfortir la seva posició de mercat i potenciïn la seva competitivitat”.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, detalla que és un orgull comprovar que la família empresarial del municipi i de la zona segueix tan viva, tan dinàmica, i tan implicada com sempre. Tots ells són el pal de paller per a la recuperació social i econòmica del nostre país, del nostre territori i del nostre poble. I iniciatives com les que avui celebrem ens permeten contribuir i posar el nostre granet de sorra perquè les empreses sentin l’escalf i el suport de les institucions i els aporti una mica de llum en el dia a dia de la seva activitat”.


Categories: Promocio Economica