Jornada sobre prevenció de residus a Begur, el diumenge 19 de novembre

10 nov 2017 09:00h

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur organitza el diumenge 19 de novembre una jornada sobre prevenció de residus a l’Espai Mas d’en Pinc del municipi. La jornada, amb el lema Tanquem el cercle, aplega una gran diversitat d’activitats, totes elles gratuïtes, que van adreçats tant a petits com a grans al llarg del matí i de la tarda. Tanquem el cercle, que compte amb la implicació d’altres entitats i associacions, es fa en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Al mateix temps, Medi Ambient durà a terme altres iniciatives tant amb les escoles, el públic amb general o a nivell intern amb els treballadors municipals.

 

La jornada Tanquem el cercle començarà a les 11 del matí amb manualitats de reutilització de residus. Però també hi haurà, al llarg d’un parell d’hores, tallers de revisió de bicicletes, de llaminadures saludables, com també una visita guiada al Mas d’en Pinc, sobre l’aprofitament dels recursos o a un al bosc madur, sense oblidar una xerrada sobre economia circular i el model porta a porta, que s’aplica a bona part del municipi des del passat més de gener febrer, o conèixer el projecte Smartflower, que aprofita l’energia del sol per crear energia elèctrica. Però també hi ha un itinerari pel mas de poesia i música a càrrec de Mireia Mena i Guillem​ ​Ballaz, un taller de bitlles reutilitzables, o un taller d’aprofitament alimentari (Els i les artistes im-perfectes).

 

La jornada continuarà a la tarda, entre les 15 i les 18 hores, amb la repetició de bona part de les activitats que es faran al matí. A més, durant tot el dia hi haurà jocs tradicionals, i un inflable per reciclar saltant. La jornada mediambiental compte amb la col·laboració de l’Esplai municipal l’Autèntic, SBCreacions, Club de Bitlles, La Candívora i BIS Ambiental, Mou-te en bici, Jodofi, Espigoladors i Consell Comarcal del Baix Empordà.

 

Més informació:

 

09-11-2017 programa jornada tancar el cercle 2017