Junts-ERC guanya per primera vegada a Begur, empatant en regidors amb Sempre-JxCat

26 mai 2019

La candidatura Junts-ERC, encapçalada per Joan Loureiro, que ha ocupat l’alcaldia aquest darrer mandat, s’ha imposat per primera al municipi de Begur en unes eleccions municipals. La llista electoral de Loureiro ha aconseguit el 25,15% dels vots, la qual cosa li comporta tenir 3 regidors. Els mateixos que també ha aconseguit Sempre-JxCat, encapçalada per Maite Selva, amb un 23,5% dels vots.

En tercer lloc ha quedat la candidatura Tots x Begur Esclanyà-Tots Empordà (TxBE-TE), encapçalada per Eugeni Pibernat, que ha aconseguit 2 regidors. Els mateixos que ha aconseguit també + Begur i Esclanyà-UPMcat (+BiE-UPMcat), encapçalada per Jordi Carreras. El PSC també ha entrat novament de la mà del fins ara regidor Francesc Pilsà, que ha aconseguit el 10.37% dels vots.

Ha quedat fora del consistori la sisena llista que s’ha presentat, Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs), encapçalada per Sergio Garcia, que mai ha tingut representació. La participació en aquestes eleccions municipals de diumenge a Begur ha estat del 70,27%, quasi cinc punts més que fa quatre anys, que va ser del 65,32%.


Categories: AjuntamentPolitica