L’1 d’agost començarà una campanya de control de velocitat a Begur amb l’habilitació d’un radar mòbil

28 jul 2022

L’objectiu d’aquest sistema és conscienciar a la població del risc que suposa l’excés de velocitat i millorar la seguretat viària al municipi.

A partir de l’1 d’agost l’Ajuntament de Begur posarà en funcionament el radar mòbil de control de velocitat en el marc de la campanya impulsada per la Regidoria de Seguretat Ciutadana i la Policia Local per tal de millorar la seguretat viària a la vila.

El radar mòbil serà itinerant i es podrà habilitar en qualsevol punt dels 170 quilòmetres de vial que disposa el municipi, donant preferència en aquelles àrees amb més volum de trànsit i on s’han concentrat al llarg dels darrers mesos el gruix de les queixes veïnals.

En aquest sentit, amb la posada en marxa d’aquest sistema el consistori atén i dona resposta a les inquietuds que han mostrat diversos veïns i veïnes per l’excés de velocitat d’alguns vehicles pels carrers i vials de Begur i Esclanyà.

Pere Feliu, regidor de Seguretat Ciutadana, explica que “en cap cas es tracta d’utilitzar aquest sistema amb un afany recaptatori, sinó que l’únic objectiu és conscienciar als conductors que no podem córrer”; i destaca que “si bé la majoria de conductors respecten els límits de velocitat establerts, encara hi ha gent que els supera amb escreix, posant en risc així la seva seguretat i la dels demés. La seguretat vial és cosa de tots i hem de posar fre a aquest tipus de conductes negligents”.


Categories: Policia Local