La begurenca Patrícia Plaja, nova portaveu del Govern de la Generalitat

01 jun 2021

L’alcaldessa Maite Selva, en nom de tot l’equip de govern, li desitja molta sort i molts encerts en aquest nou repte professional.

La begurenca Patrícia Plaja ha estat designada oficialment per Pere Aragonès, nou president de la Generalitat de Catalunya, com a nova portaveu del Govern. La periodista nascuda a Begur assumeix, doncs, el càrrec com a màxima responsable de la comunicació del Govern de la Generalitat; després d’haver treballat durant 13 anys al departament de Comunicació del cos de Mossos d’Esquadra.

Patrícia Plaja també és professora de Periodisme a la Universitat Ramon Llull i a la Universitat Pompeu Fabra; i va rebre el Premi Blanquerna al millor comunicador de l’any per la gestió de la comunicació en els atemptats a Cambrils i Barcelona del 2017.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, felicita a Patrícia Plaja en nom de tot l’equip de govern per aquesta nova responsabilitat i explica que “la Patrícia és una persona molt arrelada a casa nostra i amb qui personalment tinc el privilegi de tenir un contacte molt proper”.

En aquest sentit, Maite Selva destaca que “per a tot el poble i per a l’Ajuntament, doncs, és un orgull que una begurenca com ella assumeixi un càrrec tan important i en un moment tan transcendental per al país. El seu nomenament és un reconeixement a la seva gran trajectòria professional i ens omple d’alegria i d’emoció que hagi estat designada com a nova portaveu del govern, on podrà seguir demostrant tota la seva vàlua, talent i responsabilitat”.