La begurenca Pietat Ferrer es proclama campiona d’Espanya de Line Dance

29 abr 2021

L’Ajuntament felicita a l’esportista per la seva gran actuació al certamen.

El passat 27 de març la begurenca Pietat Ferrer Pena es va proclamar campiona d’Espanya en la categoria Newcomer femení silver al Campionat d’Espanya 2020 de Line Dance organitzat per la Federació Espanyola de Ball Esportiu. El certamen es va celebrar telemàticament a causa de la Covid-19 i es va retransmetre en directe a través de Facebook.

Un èxit que arriba desprès que l’any 2019, Pietat Ferrer -entrenada per la també begurenca Margarita Fuster i Noguer– aconseguís una meritòria tercera plaça en aquest mateix campionat celebrat a les hores a Guadalajara. En aquest sentit, enguany Pietat Ferrer s’ha dedicat amb la seva germana Montserrat a participar en competicions nacionals i internacionals telemàtiques. I tant l’Ajuntament com el Centre Polivalent d’Esclanyà -amb Mari Martín al capdavant- hi han col·laborat facilitant horaris d’entrenament i gravant els vídeos de cada competició.

El Line Dance és una disciplina competitiva de la Federació Espanyola de Ball Esportiu. La Pietat, que té un negoci de queviures al centre de Begur, i la seva germana Montserrat formen part del grup d’alumnes Country Line’s Rebels, que participen a les classes de Country Line Dance que Margarita Fuster fa a Esclanyà des de l’any 2005, tant a nivell social com de competició.


Categories: Esports