La Biblioteca Salvador Raurich incorpora jocs de taula per a totes les edats

13 gen 2023

Els jocs de taula que hi trobareu pretenen afavorir la participació i el lleure i fomentar l’aprenentatge global.

La Biblioteca Salvador Raurich ha incorporat aquest 2023 un nou recurs al seu catàleg educatiu, formatiu, cultural i divulgatiu. Es tracta de diferents jocs de taula per a totes les edats que serviran com a eina didàctica per a totes les persones -petits, joves i adults- que en vulguin fer ús.

Aquests nous jocs de taula se sumen al fons de llibres, revistes, música i pel·lícules amb el que ja compta la biblioteca actualment i tenen com a objectiu potenciar l’aprenentatge sobre l’habilitat cognitiva, social i emocional que afavoreixen la relació social, familiar i la inclusió.

En aquest sentit, des de l’Àrea de Cultura es posa en valor que el joc és diversió i planteja reptes i a través d’ell s’aprèn a assumir les derrotes. A més, educa en el respecte i en la igualtat i les famílies hi tenen punt de trobada i una nova eina educativa.

Normes d’ús dels jocs

. Podeu sol·licitar al personal de la biblioteca un joc de taula i podreu jugar tanta estona com vulgueu a l’interior de l’equipament.

. En el moment de retornar el joc al taulell, el personal de la biblioteca revisarà que la caixa contingui tots els elements que li són propis. En cas de deteriorament provocat o pèrdua d’algun component, l’usuari s’haurà de fer càrrec de la reposició.


Categories: Cultura