La campanya “Escuts solidaris” contra el càncer infantil recapta 500.000€ amb la col·laboració de la Policia Local de Begur

07 jun 2021

La recaptació es destinarà al nou hospital del Pediàtric Càncer Centre de Sant Joan de Déu de Barcelona.

El pròxim 12 de juny, a les instal·lacions del Balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella, se celebrarà la Gala dels Escuts Solidaris; un esdeveniment que té com a objectiu reconèixer a totes les persones i cossos policials de Catalunya que s’han implicat des del passat any 2017 en la campanya “Escuts solidaris” per a recaptar fons per a la investigació del càncer infantil.

Recentment el projecte ha assolit els 500.000€ de recaptació a través de la venda d’escuts solidaris de les policies locals adherides a la iniciativa -entre elles, la de Begur-; i tots aquests diners aniran destinats ara al nou hospital del Pediàtric Càncer Centre de Sant Joan de Déu de Barcelona.

La iniciativa es concretava en posar a la venda l’escut de la Policia Local de Begur amb un fons negre i un ribet groc, que és el color identificador de la lluita contra el càncer, i l’etiqueta #pelsvalents. L’escut porta una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-ho a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Begur agraeix a la Policia Local la seva adhesió a la iniciativa des del passat 2018 i agraeix a totes les persones que s’han sumat a la campanya la seva implicació i solidaritat.


Categories: Policia Local