La campanya “Recicla el teu mòbil i salva vides” recull més d’una cinquantena de dispositius mòbils al municipi

20 gen 2021

L’Ajuntament agraeix la implicació de tots els veïnes i veïnes que han pres part d’aquesta iniciativa solidària pionera impulsada per la Fundació Mona.

El passat dimecres 13 de gener va finalitzar la campanya “Recicla el teu mòbil i salva vides”, una iniciativa pionera al municipi i impulsada per la Fundació Mona -amb la col·laboració del consistori- amb l’objectiu de recollir telèfons mòbils en desús pel seu reciclatge. I ho ha fet amb uns resultats molt encoratjadors.

Des del 23 de novembre i fins aquest mes de gener s’han recuperat més d’una cinquantena de dispositius mòbils en els diferents punts que s’han habilitat al municipi per aquest projecte. Aquests aparells s’enviaran ara, durant aquesta setmana, a la Fundació Mona, que convida totes les persones interessades a visitar les seves instal·lacions un cop la situació epidemiològica i les restriccions de seguretat i de mobilitat ho permetin.

Cal recordar que cada mòbil reciclat a través d’aquesta iniciativa ajuda al medi ambient, evita guerres i conflictes, i recolza un projecte a favor del benestar i la protecció dels primats. La campanya “Recicla el teu mòbil i salva vides” formava part, a més, de la commemoració a Begur i Esclanyà de la Setmana Europea de Prevenció de Residus; que enguany ha clos amb un èxit de participació gràcies a la col·laboració massiva de la població en la iniciativa de recollida de joguines reutilitzades.


Categories: Medi Ambient