La Cantada d’Havaneres de Begur recapta prop de 400€ per a la Fundació Josep Carreras

12 ago 2020

L’Ajuntament agraeix la solidaritat de totes les persones que han contribuït a aquesta causa solidària en el marc d’un dels esdeveniments culturals més importants del municipi.

Aquest passat cap de setmana la plaça Esteve i Cruañas va tornar a engalanar-se i a brillar com en les grans ocasions durant la celebració de la 41a edició de la Cantada d’Havaneres impulsada per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Begur.

Malgrat les restriccions d’aforament i les mesures higièniques per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19, l’esdeveniment va resultar un any més tot un èxit organitzatiu i d’assistència, i va comptar amb un nodrit públic que durant la nit de dissabte 8 d’agost va poder gaudir d’una agradable vetllada al ritme dels grups Port Bo i Peix Fregit.

Marià Renart, regidor de Festes, valora molt satisfactòriament l’activitat i felicita als assistents per la seva “responsabilitat i cura a l’hora de complir amb totes les mesures  de seguretat”. A més, afegeix que “ens omple de joia veure com esdeveniments amb tanta tradició i trajectòria com és la Cantada d’Havaneres segueixen tenint un pes tan important entre tots els nostres veïns i veïnes”.

Per cinquè any consecutiu, a més, la Cantada d’Havaneres de Begur ha tingut un component solidari. I és que durant la trobada es van recaptar un total de 378,50€ que aniran destinats íntegrament a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.


Categories: ConcertsCultura