La cantant Ju presenta avui el seu nou treball a Esclanyà

01 ago 2018

La cantant i compositora Ju (Judit Puigdomènech) presenta el seu nou treball discogràfic avui dimecres al nucli antic d’Esclanyà, dins dels concerts programats del Festival de Música de Begur. El concert, que començarà a les 19,30 hores, és gratuït. Ju (Gurb, 1992) dedica les seves cançons, que fusionen el pop-rock i el reggae, a les ganes de viure, a les emocions, als drets humans, a la senzillesa, però al mateix temps a la complexitat, a la lluita, a la superació. El seu primer disc, presentat fa dos anys, es deia “El món es mou”. A més, l’any passat, la cantant, que també és actriu, després d’haver estudiat art dramàtic, va obtenir el premi Èxit com a finalista del concurs Sona9. El seu pare, Ricard Puigdomènech, és guitarrista i ha tocat amb Loquillo y los Trogloditas i actualment amb Strombers, que actuen aquest dissabte a Esclanyà, dins la festa jove de la festa major.

El Festival de Música de Begur, que celebra enguany la XLI edició, va arrancar divendres passat amb el quartet barceloní Els Amics de les Arts, que van presentar el seu darrer disc, “Un estrany poder”, com també les peces més conegudes. Abans del concert, però, va haver-hi la tradicional baixada del castell, una cercavila que comença dalt al castell i acaba a les Escoles Velles, després de passar per diversos carrers del nucli antic. En aquesta edició, l’animació musical va anar a càrrec de la formació Moby Dixie, que toca un jazz tradicional a l’estil dixieland. El Festival, amb una desena d’espectacles en diferents espais del municipi, està organitzat per l’Ajuntament de Begur i produït per RGB.

Divendres, 3 d’agost, a les 22,30 hores, torna al pati de les Escoles Velles el britànic Myles Sanko, una de les grans veus del soul actual. El 7 d’agost, també a les 22,30 hores, actuaran Duquende i Chicuelo al costat del mas d’en Pinc, on va viure Carmen Amaya, i el 10 d’agost, també a les 22,30 hores, Judit Neddermann presentarà el seu Nua a les Escoles Velles.

El grup The Penguins farà doblet el dia 11 a la plaça de Sa Tuna: a la tarda oferirà el seu familiar Reggae per Xics i, a la nit, mostrarà la seva versió més adulta (gratuït). El 14 d’agost el grup de soul i ska President Xai muntarà la festa a Sa Riera (gratuït). Maria Arnal i Marcel Bagés tancaran el festival el 17 d’agost, a les 22,30 hores, a les Escoles Velles. A més, com a activitat complementària, el 18 d’agost tindrà lloc un espectacle flamenc en homenatge a Carmen Amaya, a les Escoles Velles, organitzat per l’Associació de Comerciants.


Categories: AjuntamentConcerts