La Companyia Guga & Silvia, al Parc de l’Arbreda el 31 de juliol

30 jul 2021

L’activitat tindrà lloc a les 19 h.

Aquest proper dissabte 31 de juliol ens venen a fer riure i a passar-ho d’allò més bé Guga & Silvia, que ens presenten “Here we go!”, un espectacle ple d’humor, acrobàcies, caigudes i… ja veureu.

En Guga és el rei de les acrobàcies, o això es pensa ell amb el seu posat una mica macarra i xulesc, alhora que galifardeu. La Sílvia, que l’acompanya, està aquí per accident; la seva vocació és cantar i, per sort de tots, ha quedat només en això: una vocació i no una professió. Les nostres oïdes ens estaran eternament agraïdes. Tots dos son uns acròbates de primer nivell amb una llarga trajectòria i premis que reconeixen el seu treball al llarg de la seva carrera.

Here we go!“ és un espectacle de circ, l’espectacle més gran del món, on trobareu els millors acròbates, equilibristes i trapezistesde la dècada dels 90. I com no podria faltar en cap dels millors circs: un sorteig! Aquest espectacle es caracteritza per barrejar circ, humor, elegància, creativitat i, també, cal dir, el glamur que mai no ha minvat de l’època daurada d’aquests peculiars personatges de circ old–fashioned.

L’espectacle “Here we go!” és un espectacle per a tots els públics, on petits i grans gaudiran. No us ho perdeu! Expliqueu-li a germans, germanes, pares, mares, cosins, cosines, tiets i tietes, amics, lampistes, cambrers, paletes, enginyers, firaires, brocanters, forners, metges, infermers i infermeres, bibliotecaris i bibliotecàries, aparelladors, astronautes, pilots de Fórmula 1, gats, gossos, tortugues…

Us esperem al Parc de l’Arbreda 31 de juliol a les 19 h!


Categories: Joventut