La consellera Àngels Ponsa visita Begur per a conèixer el seu projecte cultural

23 abr 2021

La responsable de Cultura de la Generalitat de Catalunya també s’ha reunit amb l’escriptora esclanyenca Teresa Juvé, que enguany celebra el seu 100è aniversari.

Dimecres 21 d’abril Begur va rebre la visita institucional de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa, que es va desplaçar fins al municipi en el marc d’una ruta literària que ha dut a terme aquesta setmana pel Baix Empordà coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi.

Àngels Ponsa es va reunir durant el matí a l’Ajuntament amb l’alcaldessa Maite Selva i amb la regidora de Cultura, Gemma Coll, en una trobada on també hi van ser presents Francesc Ten i Costa, diputat al Parlament de Catalunya; Carme Renedo, directora dels Serveis Territorials de Girona del Departament de Cultura; Maria Rosa Pons, cap de gabinet de la consellera; i David Galceran, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Begur.

La consellera de Cultura va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament, va rebre de la mà de l’alcaldessa un obsequi institucional, i va aprofitar la visita per a conèixer de primera mà els projectes culturals que hi ha en marxa a Begur i a Esclanyà, i aquelles iniciatives que hi ha previstes al llarg dels pròxims mesos.

En aquest sentit, durant la reunió -presidida en tot moment per un clima d’entesa i col·laboració- es van posar sobre la taula qüestions com la conservació del patrimoni local o la figura de Teresa Juvé; i es van establir noves sinèrgies i línies de treball a seguir entre l’Ajuntament i el Departament de Cultura de la Generalitat.

En aquest sentit, després de la visita institucional a l’Ajuntament, la consellera Àngels Ponsa es va desplaçar fins a Esclanyà per a reunir-se amb Teresa Juvé, que enguany celebra el seu centenari i a qui la Generalitat li dedica aquest 2021 l’Any Teresa Juvé.


Categories: AjuntamentCultura