La Copa Girona aplega 59 patinadores de 17 clubs a Begur

01 nov 2017 09:00h

Un total de 59 patinadores de 17 clubs de les comarques gironines van participar el passat cap de setmana en la Copa Girona de patinatge artístic que es va celebrar a Begur. La Copa Girona, organitzada per la Territorial de Girona de la Federació Catalana de Patinatge i la Fundació Esportiva Begur, va comptar amb patinadores de quatre categories: aleví, infantil, cadet i juvenil. Les tres primeres van competir al llarg de dissabte i la juvenil, diumenge al matí.

 

En la categoria aleví, en la que van participar 2 patinadores, la llorejada va ser Adriana Olives, del CPA Palafrugell. En la categoria infantil, amb 19 participants, la guanyadora va ser Emma Compta, del CPA Cornellà del Terri. En la categoria cadet, amb 20 aspirants, la vencedora va ser Marina Prat del CPA Olot. I en la categoria juvenil, amb 15 patinadores, la guanyadora va ser Meritxell Soteras, del CPA Peralada.

 

L’alcalde, Joan Loureiro, i el regidor d’Esports, Martí Aldrich, van participar en l’entrega dels premis entre les patinadores que van fer pòdium. A més, Aldrich, en nom de l’Ajuntament, va entregar un regal institucional i un ram de flors a la responsable del patinatge artístic de la Fundació, Laura Tomàs, per haver quedat subcampiona del món de grups petits de xou 2018 amb el PA Maçanet.