La Coral de Begur s’acomiada

22 mai 2023

L’Ajuntament felicita i agraeix a tots els membres de la coral que al llarg dels darrers 18 anys han participat activament en l’associació.

La Coral de Begur va celebrar aquest passat cap de setmana les seves darreres actuacions després de 18 anys d’activitat al municipi. Enguany la coral s’acomiada de tots els veïns i veïnes deixant enrere una llegat cultural molt important que durant prop de dues dècades ha estat peça indispensable d’esdeveniments i festivitats de la vila.

En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix a l’associació la tasca duta a terme i felicita a tots els membres que n’han format part al llarg dels darrers 18 anys pel seu talent, la seva implicació i la seva predisposició.

Les darrers actuacions de la Coral de Begur van tenir lloc el divendres 19 de maig, amb una trobada al Casal de la Gent Gran de Begur, el lloc habitual d’assaig de la coral. Aquell dia van ser convidats a actuar per la Junta del Casal de la Gent Gran i, posteriorment, el consistori va organitzar un berenar d’agraïment per a tots els assistents.

I el diumenge 21 de maig la Coral de Begur va actuar per últim cop en el marc de la 60a edició de la Festa de la Vellesa de Begur. Ho va fer en l’ofici solemne a l’església de Sant Pere i en el dinar de germanor al Parador d’Aiguablava, on hi van assistir unes 150 persones. Una trobada molt emotiva i simbòlica.


Categories: Gent Gran