La Correpoble s’estrena amb un èxit de participació!

04 abr 2023

La primera edició ha reunit a 1.300 participants; entre ells, 55 begurencs i begurenques que han representat el poble en aquesta gran festa de l’esport.

Dissabte 1 d’abril es va disputar des de Palamós la primera edició de la Correpoble, una nova cursa popular impulsada pel Consell Esportiu del Baix Empordà amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Begur.

La Correpoble va reunir fins a 1.300 corredors i corredores, en tot un èxit de convocatòria i d’organització. Tot plegat, amb l’objectiu de seguir promocionant l’activitat física als municipis del Baix Empordà.

Entre els participants hi ha havia 55 begurencs i begurenques, que van representar el nostre poble en aquesta gran festa de l’esport. Malgrat l’esforç de tots i totes, Begur va quedar classificat en l’ultima posició amb 8.387 punts i es va adjudicar la cullera de fusta, recollida pel regidor d’Esports de l’Ajuntament, Jordi Carreras. Podeu consultar tots els resultats aquí.

A l’esdeveniment hi podien prendre part persones majors de 12 anys corrent, caminant o fent marxa nòrdica. L’itinerari de la prova era d’uns 10 quilòmetres i majoritàriament planer, començant i acabant a l’estenedor de xarxes del port de Palamós. En aquest sentit, cal recordar que cada any una població diferent de la comarca serà seu de la competició, essent Calonge i Sant Antoni els amfitrions del 2024.

Es tractava d’una activitat esportiva per equips, en la qual cada corredor/a podria representar el municipi del Baix Empordà que preferís. A més, una de les característiques destacades del Correpoble és la representació de cada població mitjançant la samarreta exclusiva per a la competició, que ha portat cada participant. S’ha premiat al primer classificat de cada municipi per gènere, i també s’ha fet un reconeixement al corredor i corredora amb més edat.

L’activitat esportiva Correpoble és organitzada pel Consell Esportiu del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, l’Ajuntament de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró, l’Ajuntament de Palafrugell, l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Pals, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.


Categories: Esports