La Creu Roja celebra els seus 150 anys d’acció humanitària a Palafrugell

15 mar 2023

Durant l’acte de commemoració l’entitat ha reconegut la tasca de suport i col·laboració de la Policia Local i de Protecció Civil de Begur.

Aquest dimarts 14 de març el Teatre Municipal de Palafrugell va acollir l’acte de commemoració del 150è aniversari de l’assemblea local de la Creu Roja. A la trobada hi va ser present en representació de l’Ajuntament de Begur l’alcaldessa Maite Selva.

L’esdeveniment estava adreçat a voluntariat, persones sòcies, personal laboral, anteriors presidents i presidentes, i a empreses i entitats vinculades a la Creu Roja de Palafrugell; i tenia com a objectiu homenatjar a totes aquelles persones que han format part de l’organització en el segle i mig d’història a través del voluntariat o que li han donat suport mitjançant donacions particulars o públiques.

En aquest sentit, dues de les organitzacions que van ser reconegudes durant l’acte van ser la Policia Local de Begur i el cos de Protecció Civil de Begur, pel treball conjunt realitzat al llarg dels darrers anys amb la Creu Roja de Palafrugell.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, felicita a Creu Roja Palafrugell per aquesta efemèride i destaca que “la Creu Roja representa al nostre territori, i també a Begur, un moviment humanitari i ciutadà essencial per a vetllar pel benestar de tota la nostra població, especialment en el cas de les persones i famílies més necessitades. És un orgull poder col·laborar tan estretament amb la Creu Roja i esperem al llarg dels pròxims anys continuar reforçant aquest vincle”.

Maite Selva, a més, també va tenir unes paraules d’agraïment per a la Policia Local i el cos de Protecció Civil de Begur, de qui va posar en valor que “el reconeixement que han rebut avui és més que merescut. De la mà de la Creu Roja duen a terme a Begur una tasca ingent i de primer nivell coordinant i desplegant accions socials i humanitàries que representen un veritable baló d’oxigen”.


Categories: Serveis Socials