La cultura i la tradició, grans protagonistes de la diada de Sant Jordi

20 abr 2022

Al llarg d’aquesta setmana s’organitzaran al municipi diferents propostes per a celebrar la diada. 

Els llibres, les roses i la cultura tornaran a ser enguany els grans reclams de la celebració de la diada de Sant Jordi a Begur i Esclanyà; una de les festes d’arrel tradicional més nostrades a la vila i arreu del territori català. Al llarg d’aquesta setmana l’Ajuntament oferirà a tots els veïns i veïnes diverses propostes lúdiques i festives per a commemorar la festivitat.

L’epicentre de la celebració serà el dissabte 23 d’abril. Durant tot el dia s’habilitaran al carrer parades de venda de roses i llibres. I ja a la tarda, a partir de les 18.30 h, la plaça de la Vila acollirà una sessió de sardanes amb la Cobla del Baix Empordà.

Prèviament, dijous 21 d’abril, Begur ja començarà a escalfar motors de cara a Sant Jordi amb un acte a la Biblioteca Salvador Raurich. Es tracta de la presentació del llibre “Aigua de Son Molas”. La cita tindrà lloc a les 19.30 h impulsada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, que ha col·laborat en l’edició d’aquesta obra.

“Aigua de Son Molas” és el segon llibre del begurenc Rogeli Nieto; una novel·la on l’acció i els personatges es desenvolupen a Begur, però per paral·lelisme podria ser qualsevol poble del nostre país. A més, cal destacar que els guanys del llibre es destinaran a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.


Categories: Cultura