La delegació begurenca triomfa a l’Spanish Event de Line Dance

18 mai 2023

L’Ajuntament felicita a Pietat Ferrer Pena i a Margarita Fuster Noguer pels èxits assolits en la competició.

El passat 14 de maig es va celebrar a Santa Susanna, a Barcelona, l’Spanish Event, una competició internacional de Line Dance. I a la prova hi van prendre part dues begurenques: Pietat Ferrer Pena i Margarita Fuster Noguer, que van quallar una excel·lent actuació assolint diferents medalles.

Pietat Ferrer Pena va aconseguir la medalla d’on en els tres balls en la categoria Competició Newcomer; mentre que Margarita Fuster Noguer es va fer amb la medalla d’or a la categoria Coreografia ABC Beginner-Improver.

A més, també cal destacar el paper en la competició de Mercè Bartrina, veïna de l’Escala, i d’Elisabeth Kompf i Mª Esperança Serra, naturals de Palafrugell. Totes tres entrenen al Local Polivalent d’Esclanyà, on s’hi desplacen expressament per a exercitar-se en el Line Dance. En la categoria Concurs Honky Tonk Country Mercè Bartrina va aconseguir la medalla d’or; Elisabeth Kompf, la medalla de plata; i Mª Esperança Serra, la medalla de plata. I en la categoria Concurs Honky Tonk Free Mercè Bartrina va assolir la medalla d’or; Elisabeth Kompf, la medalla de plata i; Mª Esperança Serra, la medalla de bronze.

Ara, la pròxima competició on participaran serà el 17è Girona Line Dance a Platja d’Aro.


Categories: Esports