La família de Ramon Cervelló exposa l’obra de l’artista a les Escoles Velles

27 jul 2021

La mostra es podrà visitar del 27 de juliol al 24 d’agost.

La Sala d’Exposicions de les Escoles Velles acull a partir d’aquesta setmana una nova proposta artística oberta a tots els veïns i veïnes i visitants. Es tracta de la mostra “Ramon Cervelló Puig. Gran format 1988-1992”, organitzada per la família de l’artista amb l’objectiu de retre homenatge i recordar la seva figura.

L’exposició, que presenta obres de gran format de l’artista i que corresponen al període 1988-1992, es podrà visitar del 27 de juliol al 24 d’agost, de dilluns a dissabte en horari de 16.30 a 20 h i amb totes les mesures de seguretat i restriccions vigents per tal de prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19. Els diumenges i els dies festius, en canvi, les Escoles Velles (c/ Bonaventura Carreras, 11) restaran tancades.

Per a més informació sobre les dates i horaris de les exposicions podeu consultar el següent enllaç.

Ramon Cervelló Puig

Durant tota la seva vida Ramon Cervelló (1932-2013) va tenir pulsions artístiques, gairebé totes íntimes i no divulgades. Aquesta exposició és una part de la vuitantena de pintures de gran format que va fer entre 1988 i 1992, i es refereix al moment crític en què va haver de plegar l’empresa. Mostrar-ne ara l’esclat d’energia i la força que vessava en el paper, no delata la seva privacitat. Per contra, revela una actitud desacomplexada, crítica i generosa envers el seu entorn per a produir unes obres estimulants i lluminoses, positives.


Categories: CulturaExposicions