La FE Begur presenta sis candidatures als IV Premis Solidaris de la Fundació Privada Catalana de Futbol

16 gen 2020

Entre els candidats de la Fundació Esportiva Begur hi ha el jove futbolista Aleix Font Molina, que el passat 12 de gener va reaparèixer després de cinc anys un cop superada l’afecció coronària que li va ser diagnosticada.

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona serà la seu el pròxim 17 de febrer de la gala d’entrega dels IV Premis Solidaris convocats per la Fundació Privada Catalana de Futbol, uns guardons que volen premiar les iniciatives i activitats que, des del món del futbol, fomenten la solidaritat, els valors, l’ètica esportiva i el joc net.

Fins el passat 12 de gener tots els clubs i/o federats de Catalunya podien presentar les seves candidatures al certamen en les categories de jugador/a, club i personal del club, àrbitre/a, entrenador/a, foment dels valors, i joc net i ètica esportiva. I la Fundació Esportiva Begur, entitat de referència al municipi i al conjunt del territori en la promoció dels beneficis de la pràctica esportiva i dels valors inherents a l’esport, ha presentat en aquesta convocatòria 2019/2020 un total de sis candidats de la secció de futbol del club.

Es tracta dels equips cadet A (Premi solidari al foment dels valors), benjamí A (Premi solidari al joc net) i infantil B (Premi solidari a l’ètica esportiva); Miquel San Juan (Premi solidari a l’entrenador/a); Sandra Herrera Martínez (Premi solidari a personal del club); i Aleix Font Molina (Premi solidari al jugador/a).

Aleix Font Molina, tot un exemple de superació
Una de les sis candidatures que la Fundació Esportiva Begur presenta als IV Premis Solidaris és la d’Aleix Font Molina, que el passat 12 de gener va disputar el seu primer partit de futbol amb la FE Begur després de cinc anys fora dels camps de futbol com a conseqüència d’una afecció coronària que li va ser detectada el juny de 2014 després de patir una paralització temporal dels moviments del cor i de la respiració. Després de superar amb èxit aquesta afecció, el jove futbolista begurenc va debutar aquest passat cap de setmana en el partit entre la FE Begur i l’AD Cal Aguido, de la categoria cadet. Al minut 60 de partit, els jugadors d’ambdós equips –amb la col·laboració de l’àrbitre- van fer un passadís per donar-li la benvinguda al camp i el capità de la FE Begur, Iker Vázquez Granados, li va entregar el braçalet de capità.


Categories: Esports