La festa de Carnaval torna a Esclanyà i Begur

20 feb 2019

La festa de Carnaval arriba novament a Esclanyà i Begur. Aquest diumenge, 24 de febrer, tindrà lloc el Carnaval d’Esclanyà, que organitza la Comissió de Festes d’Esclanyà, mentre el cap de setmana vinent, amb la tradicional prèvia de la llar d’infants Ses Falugues el divendres, es farà el de Begur. Tots els actes són gratuïts i es recomana a la gent que vagi disfressada.

El Carnaval d’Esclanyà es farà al Local Polivalent del poble, a partir de les 16,30 hores, amb l’actuació de l’animador infantil Jordi Tonietti. Seguidament, hi haurà una exhibició de balls, amb un temps màxim de coreografia de 3 minuts.

El Carnaval de Begur, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de les AMPES de l’escola Doctor Arruga i  la llar d’infants Ses Falugues, per la seva banda, començarà el divendres 1 de març amb la cercavila dels menuts de la llar d’infants. Els infants sortiran del centre educatiu a les 10 del matí i desfilaran fins a la plaça de Lluís Esteva i Cruañas. Allàhi haurà esmorzar per a tothom.

El dissabte 2 de març, a les 10,30 hores, hi haurà la despertada amb el grup de batucada Bakanards. Mitja hora més tard, ball de carnaval a la plaça Lluís Esteva i Cruañas amenitzat pel grup Els Farsants amb l’espectacle “Per Carnaval tot s’ho val”. Seguidament,, cercavila amb el grup de batucada Bakanards. I a les 12,3o hores, a la mateixa plaça, vermut de Carnaval amb el discjòquei Nasi.

El Carnaval de Begur es clourà diumenge, 3 de març, amb una cercavila pels carrers més cèntrics de Begur amb la participació de la colla carnavalesca Els Pipots de Palamós. La rua començarà a les 17,30 hores des de la plaça de Lluís Esteva i Cruañas.