La Festa de la Vellesa 2022 finalitza a Begur amb un èxit de participació

29 mai 2022

L’Ajuntament felicita a tots els homenatjats i agraeix la implicació de tots els veïns i veïnes que han pres part de la celebració.

Unes 130 persones van rebre aquest cap de setmana a Begur un homenatge per part de l’Ajuntament en el marc de la Festa de la Vellesa 2022; un esdeveniment que en el cas de Begur ha arribat enguany a la seva 59a edició; i que el passat 22 de maig també es va celebrar a Esclanyà.

L’esdeveniment anual impulsat per l’Àrea de Gent Gran amb l’objectiu d’homenatjar les persones del poble de més edat, ha estat tot un èxit organitzatiu i de convocatòria en la seva represa després de la pandèmia.

La Festa de la Vellesa a Begur va consistir en un ofici solemne a l’església de Sant Pere amb el cant de la Coral de Begur; i a continuació, un dinar de germanor al Parador d’Aiguablava. Anteriorment, el 22 de maig, va tenir lloc la Festa de la Vellesa a Esclanyà amb un ofici solemne a l’església de Sant Esteve amb la cantada d’Imma Presas i un dinar de germanor al Parador d’Aiguablava.

Montserrat Carreras, regidora de Gent Gran, assegura que “el balanç que fem de les dues festivitats tant a Begur com a Esclanyà és més que positiu. Primer, per la resposta tan bona que ha tingut per part de tots els assistents; i segon, perquè hem pogut tornar a estar al seu costat per a celebrar plegats un esdeveniment molt simbòlic i important per a dignificar tota la tasca que duen a terme les persones grans al poble”.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, explica que “tant aquest cap de setmana a Begur com l’anterior a Esclanyà hem gaudit d’una festa que és molt estimada a casa nostra i que és cabdal que mantinguem i potenciem. És una plataforma única per a seguir empoderant a la nostra gent gran i per a compartir amb tots els nostres veïns i veïnes de més edat d’una jornada dedicada a enaltir tot el seu compromís i vitalitat”.

 


Categories: Gent Gran