La Festa del Pedal es converteix en un reclam cap a la mobilitat sostenible

01 nov 2023

L’objectiu de l’associació Cultural i Esportiva En Marxa, organitzadora de l’esdeveniment, és fomentar l’ús de la bicicleta.

En el marc dels actes de la Fira de la Castanyera de Begur, l’associació cultural i esportiva En Marxa, amb el suport de Gran Fondo, va organitzar dissabte la Festa del Pedal, un esdeveniment per promoure l’ús de la bicicleta en diferents contextos. 

L’acte va començar a les 11 h, amb una ruta per a tota mena de bicicletes i públics i a les 12 h una gimcana infantil i una ‘masterclass’ de ‘spinning’. La jornada va comptar amb una molt bona participació i s’espera, des d’En Marxa, seguir promovent activitats que afavoreixin la conscienciació social sobre la necessitat de tendir cap a una mobilitat i societat més sostenible.

La Fira d’Indians i l’associació Cultural i Esportiva En Marxa

Un dels aspectes que la Regidoria de Promoció Econòmica valora a l’hora de seleccionar una entitat de cara que aquesta pugui participar en la Fira d’Indians amb la col·locació d’un estand o parada de menjar i beguda, és que la mateixa associació desenvolupi anualment activitats a Begur i Esclanyà.

En aquest sentit, l’Ajuntament anima les entitats de Begur i Esclanyà a planificar la seva candidatura per a participar en la propera Fira d’Indians, tal com ha fet l’associació Cultural i Esportiva En Marxa, tot preveient l’organització d’algun esdeveniment o activitat al municipi.

Festa del Pedal 2023
Categories: CulturaEsports