La Festa Major de Sant Pere torna en tota la seva esplendor i amb un èxit de participació

03 jul 2022

Les més d’una vintena d’activitats que es van organitzar del 25 de juny al 3 de juliol van tenir molt bona resposta per part dels veïns i veïnes, i l’Ajuntament agraeix a les entitats locals la seva implicació en l’esdeveniment. Consulta al perfil de Facebook de l’Ajuntament les millors imatges de l’esdeveniment.

Després de més d’una setmana farcida d’activitats lúdiques, culturals i festives aquest cap de setmana Begur va posar el punt final a la Festa Major de Sant Pere d’aquest 2022; la primera de les dues grans festes majors anuals al municipi.

De la mà de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament i del teixit associatiu local els veïns i veïnes i visitants van poder gaudir plenament del 25 de juny al 3 de juliol de més d’una vintena d’actes per a tots els públics que han resultat tot un èxit organitzatiu i de participació.

Montserrat Carreras, regidora de Festes, fa un balanç molt positiu de la Festa Major i destaca que “no podem estar més orgullosos i contents amb el resultat final. Després de la pandèmia teníem moltes ganes de poder tornar a celebrar en plena normalitat la Festa Major de Sant Pere i per a l’ocasió havíem preparat un programa d’actes molt ambiciós i divers que ha tingut una resposta immillorable. Per endavant ens espera ara un estiu ple d’activitats, cultura i festa al poble!”.

La Festa Major de Sant Pere va començar el 25 de juny amb una tarda d’aventures i una audició de sardanes a la plaça de la Vila. I ja l’endemà, 26 de juny, més de 1.500 persones van prendre part en l’onzena Marxa Popular Puja i Baixa.

El 28 de juny els veïns i veïnes van poder participar de la inauguració de la Festa Major amb la cercavila dels Capgrossos de Begur i els Bakanards; i d’una Nit Jove al Parc de l’Arbreda amb diferents actuacions musicals. I el 29 de juny va ser el torn per a un ofici solemne a càrrec de la Coral de Begur, sardanes, jocs infantils, un concert de La Principal de la Bisbal i el ball de Festa Major. El 30 de juny l’esport va ser el gran protagonista amb un 3×3 de bàsquet i la Festa de l’Esport de la Fundació Esportiva Begur.

L’ 1 de juliol el programa d’actes el va conformar una exhibició de balls llatins i la primera Nit del Foc Bakanards, amb espectacle de llum i foc i la Festa Fluor Party. I el 2 de juliol es va poder gaudir d’animació infantil de la mà de Mireia Miracle, un taller de Festa Major, sardanes i la Festa dels 40’s Begur. Finalment, la Festa Major va cloure el 3 de juliol amb un tobogan urbà d’aigua i un taller de Festa Major.


Categories: Festes