La Festa Major d’Esclanyà, tot un èxit cultural i de participació!

07 ago 2023

Del 4 al 6 d’agost els veïns i veïnes han pogut gaudir d’una desena de propostes lúdiques i culturals, amb el concert de The Tyets i la Nit de Circ com a grans reclams.

Aquest diumenge 6 d’agost Esclanyà va abaixar el teló de la seva Festa Major. Ho va fer després de tres intensos dies plens de cultura, activitats i diversió quan han resultat tot un èxit organitzatiu i de convocatòria. En aquets sentit, l’Ajuntament de Begur felicita a la Comissió de Festes d’Esclanyà per l’excel·lent acollida que ha tingut enguany l’esdeveniment.

El programa d’actes de la Festa Major d’Esclanyà d’aquest 2023 va començar, amb tot, uns dies abans amb un acte previ per a començar a obrir boca: una caminada nocturna amb cremat i cava per a tots els participants.

El gruix de l’activitat, però, el vam viure del 4 al 6 d’agost amb propostes novedoses com la primera edició de la Nit de Circ d’Esclanyà, amb Pep Callau com a mestre de cerimònies; una festa infantil amb inflables, SoyLafiesta i xocolatada; la Festa Jove amb l’actuació gratuïta de The Tyets, Akoblats i Kharloss Selektah; la missa solemne amb acompanyament de la Cobla La Principal de Porqueres i l’audició de tres sardanes; el concert de Festa Major amb l’Orquestra Els Montgrins; un sopar popular; i el ball de fi de festa amb l’Orquestra Els Montgrins.


Categories: Festes