La Festa Solidària #PelsValents recapta més de 7.000 euros per a la investigació del càncer infantil

23 ago 2023

El parc de l’Arbreda es va omplir per gaudir de diverses activitats organitzades pel grup de voluntariat que col·labora amb la campanya i el consistori.

Begur es va omplir de solidaritat i diversió amb la festa #PelsValents, el passat 18 d’agost, un esdeveniment carregat de propostes lúdiques i de sensibilització, amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. La festa va ser un èxit, i es van poder recaptar 7.126 euros, que es destinaran a Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’esdeveniment, organitzat pel voluntariat que col·labora amb la Fundació #PelsValents i el suport de l’Ajuntament de Begur, va comptar amb diverses activitats, de les quals va destacar l’exhibició de la Unitat Canina Policial de Caldes de Malavella i Palafrugell, que va captar l’atenció de les famílies. També hi va haver tallers de manualitats, un espectacle de màgia, música en directe i una botifarrada popular.

L’alcaldessa, Maite Selva, va agrair a totes les persones la seva participació en la jornada, i sobretot a l’organització per tot l’esforç: “Begur és un municipi que sempre es bolca amb les iniciatives solidàries, i en aquesta ocasió no ha estat una excepció. Gràcies a tothom per fer-ho possible i que en vinguin moltes més!”.

Per la seva banda, des de l’organització s’agraeix a totes les persones que d’una manera o altra, van fer possible aquesta gran festa: voluntariat, persones col·laboradores, els patrocinadors, i tothom que va aportar el seu granet de sorra.

Durant l’acte també es va aprofitar per a fer l’entrega d’un xec simbòlic amb la recaptació aconseguida durant la 44a edició de la Cantada d’Havaneres, que es va fer la setmana passada. Es van recaptar 429,64 euros.