La festivitat de la Mare de Déu del Carme torna a recórrer en processó la costa de Begur

16 jul 2022

L’Ajuntament felicita a l’Associació de Veïns i Amics de Sa Tuna, al Club Marítim Sa Tuna, al Club Nàutic Sa Riera i a l’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera per l’èxit organitzatiu i de participació, un any més, d’aquesta festivitat.

Sa Riera i Sa Tuna han tornat a agermanar-se aquest dissabte 16 de juliol per a commemorar la tradicional festivitat de la Mare de Déu del Carme. De la mà de l’Associació de Veïns i Amics de Sa Tuna, el Club Marítim Sa Tuna, el Club Nàutic Sa Riera i l’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera, la Verge del Carme ha tornat a recórrer en processó la costa de Begur en un esdeveniment que, un any més, ha estat tot un èxit organitzatiu i de participació.

Montserrat Carreras, regidora de Festes, explica que “la de la Mare de Déu del Carme és una de les festivitats més precioses a casa nostra. Una ocasió magnífica per a l’agermanament, per a fer poble i per a mantenir viva la nostra tradició”.

L’activitat ha començat ben d’hora al matí amb la sortida de les barques engalanades des del CN Sa Riera camí de Sa Tuna, per ajuntar-se amb les barques engalanades del CM Sa Tuna. Posteriorment, s’ha fet un esmorzar de germanor al pati de la capella de Sa Tuna i s’ha dut a terme la celebració litúrgica oficiada per Mossèn Josep Taberner, rector de la Parròquia de Sant Pere de Begur.

A continuació, ha tingut lloc la processó i l’ofrena floral a es Furió de Fitó. I el recorregut de totes les barques en comitiva encapçalades per la de la Mare de Déu del Carme ha finalitzat el seu recorregut camí de Sa Tuna.


Categories: Festes