La Fundació Esportiva Begur celebra la Festa de l’Esport!

29 jun 2022

Serà aquest dijous 30 de juny i durant la cerimònia es repartiran un total de cinc premis a esportistes i equips de la FEB i a entitats vinculades a l’esport.

El Parc de l’Arbreda acollirà aquest dijous 30 de juny al vespre, a partir de les 20.30 h, la Festa de l’Esport 2022 organitzada per la Fundació Esportiva Begur (FEB) i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Begur.

La Festa de l’Esport pretén ser un acte de cloenda de la temporada esportiva de les seccions de bàsquet i futbol de la FEB i també un moment de reconeixement anual a aquells i aquelles esportistes locals i/o persones vinculades a l’esport del municipi que han destacat esportivament per la seva conducta directament relacionada amb el joc net, els valors de l’esport i la representació i promoció del municipi de Begur a nivell local o arreu del territori.

Així, durant la cerimònia es repartiran un total de cinc premis:

. Premi valors (bàsquet i futbol): atorgat a una persona o equip que hagi protagonitzat un moment relacionat amb el joc net o amb la transmissió dels valors que representa la Fundació Esportiva Begur.

. Premi Castell de Begur: reconeixement a una persona, entitat, associació o equip que hagi destacat en alguna prova esportiva durant el darrer any.

. Premi joc en equip: reconeixement a una persona, entitat o agrupació externa a la FEB que gràcies a la seva labor hagi col·laborat en l’organització, promoció o execució de l’esport al municipi.

. Premi d’honor: reconeixement a una persona que, per la seva trajectòria, hagi promocionat l’esport i el municipi de Begur.

Enguany, a més, la celebració recupera el tradicional sopar de final de temporada prepandèmic i serà un moment de trobada i celebració entre esportistes, entrenadors i entrenadores, directius i directives i familiars.

 


Categories: Esports