La Fundació Esportiva Begur dona material esportiu al Complex Assistencial del Consorci Sant Gregori

09 mai 2022

Entre el material donat hi ha equipacions antigues i pilotes.

El passat 3 de maig la Fundació Esportiva Begur va fer entrega als responsables del Complex Assistencial del Consorci Sant Gregori de diferent material esportiu que l’entitat begurenca ha decidit donar desinteressadament a aquesta institució per tal de posar en valor i contribuir a la tasca social que duu a terme.

El material donat per la Fundació Esportiva Begur consta de diferents equipacions antigues del club, així com pilotes; i aquest s’ha destinat a la Residència Infantil Joan Riu; una de les dues residències que formen part -conjuntament amb la Residència els Roures- del Complex Assistencial del Consorci Sant Gregori.

En aquest equipament hi viuen persones des dels 3 anys fins a la finalització del procés vital, que necessiten  suport en totes les activitats de la vida diària de forma complementària o substitutòria a la que duen a terme les famílies dels usuaris i usuàries.

Així, els infants i adolescents que hi viuen van a l’escola i durant la tarda realitzen activitats de la vida diària complementades amb activitats d’oci i lleure; mentre que els adults realitzen activitats terapèutiques i ocupacionals complementades amb activitats de la vida diària i del lleure.

Entre les activitats terapèutiques que es porten a terme hi ha teràpia amb gossos, musicoteràpia, massatge terapèutic, esport, estimulació sensorial i cognitiva… Les activitats inclusives i participatives a la comunitat ajuden a  millorar l’autoestima i afavoreixen els aspectes relacionals entre els convivents i l’entorn.


Categories: Esports