La Fundació Esportiva Begur incorpora nous membres al seu equip tècnic

17 mai 2024

Romina i Francesc Xavier FEB

Són Romina Àlvarez, la nova preparadora física, i Francesc Xavier Sànchez, analista dels partits de futbol. 

La Fundació Esportiva Begur (FEB) ha anunciat dues noves incorporacions al seu equip tècnic. Són Romina Àlvarez i Francesc Xavier Sànchez. 

Romina Àlvarez és la nova encarregada de la preparació física dels esportistes de bàsquet i futbol. Amb una llarga experiència en tasques de preparació física i com a instructora d’esports, Àlvarez té un bagatge de coneixements que inclouen certificacions com a entrenadora personal i instructora de Zumba. A més, ha cursat formacions de nutrició i dietètica esportiva, i ‘coaching’ esportiu, consolidant així la seva qualificació per aportar un valor afegit al desenvolupament esportiu dels membres del club.

Francesc Xavier Sànchez s’incorpora com a analista dels partits de futbol que disputin els equips de la Fundació Esportiva Begur tant a casa com a domicili. Amb una trajectòria notable en el món del futbol, Sànchez, format a la base de l’Atlètic Pals acumula una experiència que inclou diversos clubs com l’FC Palafrugell, el Palamós CF, el CF Base Llagostera, i fins i tot la FEB. Actualment, també forma part del cos tècnic del Palamós en la lliga elit. Sànchez aporta una visió analítica i un coneixement profund del joc, que serà un actiu valuós per a l’equip tècnic de la Fundació Esportiva Begur.


Categories: Esports