La Fundació Esportiva Begur promociona el desenvolupament social, tècnic i afectiu dels seus jugadors i jugadores

17 feb 2022

Jugadors i entrenadors de la FEB assistiran i participaran mensualment als entrenaments de l’equip Baix Empordà Specials.

La Fundació Esportiva Begur ha signat un acord de col·laboració amb la Penya Barcelonista de Palafrugell i l’equip Baix Empordà Specials amb l’objectiu de participar en el desenvolupament social, tècnic i afectiu dels seus jugadors i jugadores. A través d’aquest conveni, alguns jugadors i entrenadors de la FEB assistiran i participaran mensualment als entrenaments que l’equip Baix Empordà Specials realitza al Camp de Futbol Municipal Josep Pla de Palafrugell.

El projecte Baix Empordà Specials està dirigit per la Fundació Vimar i el Centre Tramuntana, amb la col·laboració de la Penya Barcelonista de Palafrugell i el suport de les penyes barcelonistes de Palamós, Torroella de Montgrí i la Bisbal d’Empordà. El projecte, a més, serà supervisat i estudiat per la palafrugellenca Júlia Lago, que seguirà la evolució d’aquest equip al llarg de la temporada.

En aquest sentit, l’equip Baix Empordà Specials participarà al MIC Integra 2022 i disputarà un partit amistós davant l’equip el FC Barcelona el proper 20 de febrer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.


Categories: Esports