La Fundació Hospital Sant Carles de Begur obre una nova convocatòria de beques per a estudis superiors

30 set 2022

Les sol·licituds es poden presentar del 10 al 21 d’octubre al Registre d’entrada de l’Ajuntament de Begur.

El Patronat de la Fundació Hospital Sant Carles de Begur convoca enguany una nova convocatòria de subvencions per a la realització d’estudis postobligatoris dirigides al col·lectiu de joves de Begur i Esclanyà.

Aquesta línia d’ajuts té com a objectiu facilitar a la gent jove del municipi i a les seves famílies l’accés a estudis superiors en un centre públic dependent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o universitat pública catalana (estudis universitaris de Grau i Cicles Formatius de Grau Superior) per al curs 2022-2023.

Les sol·licituds i la documentació necessària per optar a aquests ajuts es poden presentar del 10 al 21 d’octubre al Registre d’entrada de l’Ajuntament de Begur, i les bases de la convocatòria i els requisits indispensables es poden consultar a través del següent enllaç.

La resolució de les beques i la publicació del llistat definitiu es farà el 15 de novembre, i el termini i la justificació de les beques atorgades s’haurà de realitzar abans del dia 23 del mateix mes.


Categories: Ensenyament