La Fundació Hospital Sant Carles lliura les noves beques per al curs 2022-2023

08 des 2022

L’Ajuntament posa en valor l’aposta que la Fundació realitza a Begur per a contribuir a la formació continuada del jovent local.

Aquest mes de novembre s’ha formalitzat l’adjudicació de la nova convocatòria de subvencions per a la realització d’estudis postobligatoris dirigides al col·lectiu de joves de Begur i Esclanyà, impulsada per la Fundació Hospital Sant Carles de Begur.

En total, en seran beneficiaris quatre joves del municipi: Oriol Morcillo Rodríguez, que cursa un Grau Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional; Estela Jabalera Romero, que cursa Magisteri; Laia Iruela Massa, que cursa Educació Social; i Ainhoa García Estudillo, que cursa Higiene Bucodental.

Aquesta línia d’ajuts té com a objectiu facilitar a la gent jove del municipi i a les seves famílies l’accés a estudis superiors en un centre públic dependent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o en una universitat pública catalana (estudis universitaris de Grau i Cicles Formatius de Grau Superior) per al curs 2022-2023.


Categories: Serveis Socials