La Fundació Hospital Sant Carles obre una convocatòria de beques per a estudis superiors

04 set 2020

Les sol·licituds es poden presentar del 8 al 18 de setembre a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Begur.

El Patronat de la Fundació Hospital Sant Carles de Begur ha aprovat una convocatòria de subvencions per a la realització d’estudis postobligatoris dirigides al col·lectiu de joves de Begur i Esclanyà.

Aquesta línia d’ajuts té com a objectiu facilitar a la gent jove del municipi i a les seves famílies l’accés a estudis superiors en un centre públic dependent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o universitat pública catalana (estudis universitaris de Grau i Cicles Formatius de Grau Superior) per al curs 2020-2021.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, posa en valor la iniciativa i remarca que “aquesta línia de subvencions ens permetrà ampliar el catàleg de serveis i d’ajudes que des del consistori ja oferim als nostres joves per a garantir, potenciar i estimular la seva formació continuada més enllà de l’etapa d’educació obligatòria”.

Les sol·licituds i la documentació necessària per optar a aquests ajuts es poden presentar del 8 al 18 de setembre a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Begur, i les bases de la convocatòria es poden consultar a través del següent enllaç. Amb tot, són requisits indispensables per a poder rebre aquestes beques:

. Estar empadronat/da al municipi de Begur amb anterioritat i de forma ininterrompuda des de la data d’1 de gener de 2018 i fins a dia d’avui.

. Procedir d’un Institut públic o concertat dependent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o universitat pública catalana.

. Estar matriculat a cursos o bé d’un Cicle Formatiu de Grau Superior o bé d’un estudi universitari de grau, per al curs 2020/2021, en instituts públics dependents del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en una universitat pública catalana o en centres integrats o adscrits.

La resolució́ de les beques i la publicació del llistat definitiu es farà el 20 d’octubre de 2020, i el termini i la justificació de les beques atorgades s’haurà de realitzar abans del dia 30 del mateix mes.


Categories: Ensenyament