La gent gran de Begur i Esclanyà ja té els seus lots de Nadal

20 des 2022

Com cada any l’Ajuntament ha obsequiat amb diferents productes nadalencs a les persones jubilades i pensionistes empadronades al municipi.

Del 14 al 17 de desembre, com ja és tradició al llarg dels darrers anys, l’Ajuntament va entregar a les persones jubilades o pensionistes empadronades a Begur i Esclanyà els lots de Nadal.

En el cas dels veïns i veïnes de Begur la recollida es va fer els dies 14, 15 i 16 de desembre al Casal de la Gent Gran de la mà dels regidors i regidores del consistori. Mentrestant, els veïns i veïnes d’Esclanyà van poder recollir els seus lots el 17 de desembre al Local Polivalent, també amb la presència de regidors i regidores de l’Ajuntament.

En aquest sentit, el consistori vol desitjar a totes aquestes persones i a tots els veïns i veïnes unes bones festes nadalenques. A tots ells i elles, a més, els convida a prendre part activament de les diferents propostes nadalenques i solidàries que tindran lloc a Begur i Esclanyà al llarg dels pròxims dies. El programa d’activitats es pot consultar aquí.


Categories: Gent Gran